Boutiqueideale fragrances

Nyss öppnat ett paket med produkt-prover från boutiqueideale.com som har parfymer från insanto.com

Jag har luktat och växlat mellan parfymer & jag gillar dem verkligen, vissa mycket och vissa inte och lite mindre. De 2 jag själv tyckte funka mest för min typ av doft är EdP like this och yes I do och finns i länkar under bilden.

Alla dofter säljs på siten boutiqueideale.com och Åhlens de 3 stora i landet.

Nu berättar jag till er som inte viste att dofter fastnar “passar” bra och mindre bra hos vissa individer såsom mig passade de ovan nämnda på bäst. För mig passar insidan till doften, oavsett vilken dag jag sprutar på min underbara parfym går måendet in, mår jag grymt så typ vill jag ha en god varm doft och mår jag sämre vill jag ha en bittrare och friskare doft, så man vaknar till liv typ, haha låter det knäppt?

Nej men faktiskt, jag tycker att alla dofter jag fick av insanto.com va underbara & spännande men vissa passade bättre och sämre på mig.

Jag har dessutom ser ni på bilderna testat små Foundation prover och lite olika ansikts och ögon krämer, och tycker dom va riktigt bra.

insanto.se och boutiqueideale.com

Samarbete

 

 

Dela den här berättelsen

Beautyaddicters

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>